Ervaringen

Dankbaar voor de reviews, om zo andere ouders te kunnen informeren middels ervaringen. Voorop staat vertrouwen en privacy, daarom heb ik ervoor gekozen en aangegeven dat de reviews zonder naam worden vermeld.

hartje met klavertje 4
Meisje 13 jaar (Coaching/Yoga)

Voordat ik bij Saskia kwam voelde ik mij vaak niet lekker wat mij in alles hinderde. Toen ik bij Saskia kwam ben ik meteen begonnen met coaching, mindfulness en Yoga. Dit heeft me zo erg geholpen dat ik nu na ongeveer 10 maanden weer vrolijk ben en me veel beter voel! Saskia heeft een luisterend oor en is heel erg begripvol, waardoor ik me heel erg op mijn gemak voel bij haar. Ook als het even minder gaat brengt ze mij er weer boven op en gaat het weer goed met mij. De yoga is erg rustgevend en ik ga er altijd met een super fijn en rustig gevoel weg. Dit alles heeft mij super goed geholpen me weer goed en fijn te voelen!

 

Moeder van dochter 13 jaar (Coaching/Yoga)

We waren met onze dochter al jaren aan het zoeken naar de hulp die ze nodig had. Omdat ze zich vaak niet lekker voelde, buikpijn, misselijk door spanningen die ze 24/7 voelde. Psychologen en haptonoom hadden niet het gewenste resultaat totdat ik in paniek Saskia belde. Ik hoorde via via dat zij onze dochter wellicht kon helpen. En ja hoor.. Saskia heeft geluisterd naar haar en ons verhaal. Gekeken hoe ze haar het beste hierin kon helpen en begeleiden. Nu na 10 maanden kunnen we wel zeggen na wekelijkse gesprekjes, yoga en ademhalingsoefeningen dat het veel beter met onze dochter gaat. Ze weet nu hoe ze de paniek onder controle kan houden. En mocht er een dag zijn dat het weer even moeilijk is, is daar Saskia die haar altijd ondersteunt. Saskia is fantastisch, onze reddende engel. Heel rustig en begripvol, we zijn haar zo ontzettend dankbaar! Onze dochter blijft wekelijks bij Saskia komen omdat ze de ondersteuning erg goed kan gebruiken. Ook wij als ouders krijgen handvaten om met de situatie om te gaan. Zo blij dat we jou ontmoet hebben!

Moeder van dochter 11 jaar (Coaching)

Wij zijn heel blij dat we naar Saskia toe zijn gegaan. Zij geeft woorden aan de gevoelens van onze dochter.

Elke keer als ze is geweest heeft ze weer een andere activiteit gedaan waarbij ze stil staan bij gevoelens en gedachten die er zijn. Saskia geeft tips hoe ze om kan gaan met bepaalde gedachten en gevoelens. Het gebruik van onder andere edelstenen, tekeningen, kleuren, kaartjes, ademhalingsoefeningen hebben onze dochter echt een sterker mens gemaakt!

Jongen 15 jaar (Coaching)

Graag wil ik vertellen hoe ik het bij Saskia vind. Ik ben naar Saskia toe gegaan om meer rust te krijgen en dat is zeker gelukt, maar ik vind de gesprekken die ik met Saskia heb ook heel fijn en ik kan echt alles bespreken ze luistert altijd echt en komt met goede oplossingen en ideeën. Saskia wil me graag helpen en ik zou altijd daar terecht kunnen met dingen waar ik last van heb. Ik ben heel blij met Saskia.

Moeder van zoon 15 jaar (Coaching)

Ik zag op fb een berichtje van Saskia, Sensihart, en dat trok de aandacht. Ik heb het aan mijn jongste voorgelezen en samen afgesproken dat ik contact met Saskia op zou nemen om te kijken of het zou passen bij onze hulpvraag. Ik heb een heel fijn telefonisch gesprek gevoerd. Saskia nam echt de tijd en geen enkele vraag was raar of teveel. Een datum afgesproken om kennis te maken in haar mooie praktijkruimte. Onze jongste zou een traject van 8 weken starten. Inmiddels zijn de 8 weken al lang verstreken en gaat onze jongste nog regelmatig een uurtje naar Saskia. Hij vindt het daar heel erg fijn en voelt zich er erg veilig. Onze middelste die midden in de puberteit zit gaat ook af en toe naar Saskia om tips te krijgen hoe met meer rust en minder stress, fijner en bewuster door het leven te lopen ipv te rennen en te vliegen. Mooi om te zien dat daar ook de hulp fijn en goed loopt. Ik mag Saskia altijd bellen bij vragen en onrust, dat ervaar ik als heel fijn. Ik ben dankbaar dat Saskia op ons pad is gekomen.

Meisje 16 jaar (Yoga)

Sinds maart 2020 volg ik al yoga bij Saskia. Ik was vanaf het begin al erg benieuwd naar hoe yoga zou zijn en ik wilde het graag uitproberen. Aan het begin kwam ik nog tijdens de lockdown. Ik vond het toen erg fijn om even iets anders te doen dan online les volgen. Ook na de lockdowns ben ik yoga met plezier blijven volgen. Yoga geeft me een stukje rust die ik in mijn week mee kan nemen. Het zorgt voor rust in mijn overvolle en overactieve hoofd. Ook geeft het me energie en kracht om door te gaan met de dingen die ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Door de yoga ben ik ook sterker en leniger geworden, omdat je fysiek best veel bezig bent. Ook heb ik geleerd om rustig om te gaan met situaties die me niet bekend zijn, die niet fijn voor mij zijn of situaties waarin ik juist moet genieten. Het geeft me rust, waardoor ik ook meer motivatie voor schoolwerk krijg.

Jongen 16 jaar (Yoga)

Yoga brengt veel rust voor mij, ik heb er veel profijt van. Door de yoga kan ik rustig aan school werken en een rustige week hebben.

Moeder van dochter 20 jaar (Coaching)

Saskia is lief en betrouwbaar, geeft een goede begeleiding in keuzes maken en grenzen stellen voor mijn dochter.

Geloof en vertrouw in jezelf, je kan het.

Interesse?

Bij interesse, belangstelling of vragen volgt hieronder de mogelijkheid om contact op te nemen met Saskia.

Volg Sensi Hart op Facebook of Instagram.
Voor inspiratie.