Kindercoach

Meer

zelfvertrouwen

Saskia is er om kinderen te helpen met “moeilijke dingen”, ze te helpen hun kracht te vinden. Het vergroten van hun zelfvertrouwen en hun eigenwaarde. Coachend, door het te laten zien. En energetisch, om de energie beter bij ze te laten stromen.

Kinderen van nu hebben te maken met veel prikkels. Er is een druk door verwachtingen waar ze aan moeten voldoen. Veel te snel worden kinderen gediagnostiseerd met ADD, ADHD, dyslexie, autisme, HSP en hoogbegaafdheid.

Saskia wil kinderen zichzelf laten zijn, laten geloven in zichzelf en hun zelfvertrouwen vergroten. Zelfacceptatie en zelfwaardering zijn “tools” waardoor een kind vrijer kan leven en in balans kan zijn. Waardoor het innerlijke kan groeien en het zichzelf beter kan ontwikkelen.

 

Coaching traject

Samen met een kind zoekt Saskia naar de oplossing om sterker in zijn/haar kracht te komen staan, rust en zelfvertrouwen te krijgen. Saskia geeft essentiële vaardigheden door aan kinderen die van belang zijn in hun verdere leven. Ze geeft helderheid in situaties waarin kinderen en/of gezinnen zich bevinden.

Een coaching traject kan variëren van 3 tot 6 keer. Ook met ouders kan Saskia een coachend proces aangaan. Eventuele blinde vlekken worden zichtbaar waardoor je beter inzicht kunt krijgen in situaties. Dit gebeurt op basis van Heartfulness, daarbij probeert ze ouders en kinderen op één lijn te krijgen waardoor er meer vorm en structuur komt en dit leidt tot meer rust en geluk.

 

“Wat kinderen doet groeien is een beetje hulp, een beetje hoop en iemand die oprecht in hen gelooft…”

Interesse?

Bij interesse, belangstelling of vragen volgt hieronder de mogelijkheid om contact op te nemen met Saskia.

Volg Sensi Hart op Facebook of Instagram.
Voor inspiratie.